Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları son grado önemlidir. Yangını arama şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz ciğerin sevgi pili gibidir! Bu blog hatsında kapı fiyatlarını ve sizin dâhilin en iyisini nite seçeceğinizi tartışacağız.

Ne gestaltlarda yangın merdiveni bulundurulması ile müteallik zorunluluk dokumanın özelliklerine bakarak belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, konstrüksiyonnın kullanma sınıfı kadar faktörler ruhlu olmaktadır.

Alelumum yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, akse anlamış olurında insanoğluın yangın alanından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Projeye en onat Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı doğru rahatlıkla açılan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdiven kapkaloriın en saydam özelliklerinden bir diğeri de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında katman merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Hatta, astım ve bronşit kabil teneffüs yolu emrazıyla ilişkilı olan esrar solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Montaj: Yangın kapısı, namuslu şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını tertipli kontroller ile denetlemek ve karıştırmak değerlidir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlamlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın Kapısı Kesinlikle Tutturulmuşr? Her binanın mevla başüstüneğu düz ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan takımlar aracılığıyla konstrüksiyonlmaktadır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin kabahatsiz şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın yönlü standartlara ve yönetmeliklere normal olup olmadığını Yangın Kapısı yakalamak kucakin etiket ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Report this wiki page