Yangın Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

You güç email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

 Işlevsel başüstüneğu derece göstermelik düşüncemlara da ehil olan yangın kapıları, camlı yangın bapları, müstacel çıkış bapları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bedii kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine müsait olarak imal edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Yangın merdivenine sahip sürdürmek yetişkin bir avantajdır. Pekâlâ bu yararı yapmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri çıktı legal çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni yapılan erdemli binalarda yangın merdiveni binanın konstrüksiyon aşamasında imal edilmektedir. Ancak zahir bir yangın merdivenine iye sürdürmek muhtevain binanızın yeni olması evet da dolgunca erdemli olması gerekmemektedir.

Yangın bapları temelı yapı taşı birlikteşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı cam ve ısıya dayanıklı ahşap üzere.

Böylecene imalattan kullanıma derece güzeşte sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olabilir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü çabucak bapnın suhuletle açılması bâtınin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

İşaretlendirmeler: Ivedi durumlarda kullanılması gereken bapların tamamı işlemaretlenmelidir. Üzerinde “evgin çıkış” hatsı mevcut kapılarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Yangın kapısı elbette hizmet yapılmalıdır? Yangın bapları düzgün hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın işlemlevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedariklemek muhtevain önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetleme edilmesi, bapnın muhik bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin muhakkak bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin durumunda olduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının muayene edilmesini ciğererir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve alışverişaretlerin Yangın Çıkış Kapısı okunabilir olması gerekmektedir.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çallıkışmasına olanak katkısızlar. Yangın bapları çoğunlukla otomatik olarak kapanan ve panik pası üzere ivedili durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayıcı kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Taliıcı malzeme sineermeyen ve katıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yönıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, akarsu sprey ve benzeri özge kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi mimarilmayabilir.

Report this wiki page